Gość Adrian Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie dotyczące zabiegu wycięcia fragmentu wrastającego paznokcia. Tydzień temu przeszedłem w.w. zabieg i chciałbym się dowiedzieć czy po tym czasie można iść na basen, czy chlor nie będzie miał niekorzystnego wpływu na ranę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj! Na skutek kontaktu z chlorem rana może ulec podrażnieniu. Do czasu wygojenia się rany nie powinieneś korzystać z basenu. W razie wątpliwości skonsultuj się ze swoim lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam! 27 sierpnia miałam wycięty paznokieć ale dopiero teraz zaczął mi wyciekać jeszcze coś i rwiący ból i jeszcze mam szwy na palcu i idę w czwartek do lekarza do kontroli i się boję czy to coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi