Gość Anna Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam od paru lat 2cm od odbytu mam jakas kropke wypukła okrągla, w kolorze skóry ,nie boli mnie nie swedzi czy mogłby mi Pan powiedziec co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witaj! Trudno określić pochodzenie zmiany. Być może jest to efekt przebytego zapalenia mieszka włosowego. Oczywiście nie można wykluczyć innych przyczyn powstania guzka. Najlepiej będzie jeśli udasz się do lekarza. Na początek może być to lekarz rodzinny, który w razie konieczności skieruje Cię do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi