Gość Rafał Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Miałem niedawno operacje przepukliny pachwinowej, do tego też mam wnętrostwo toteż lewe jądro zostało przesunięte z kanału do moszny. Mój problem polega na tym iż znajduje sie ono dosyc wyskoko, z racji iz mam zbyt krótki powrózek nasienny. Stąd moje pytanie: czy istnieje jakaś możliwość np. operacyjna wydłużenia powrózka tak aby choć trochę to jądro znalazło się niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Raczej nie jest to możliwe, ale najlepiej w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Po badaniu, jeśli okazałoby się, że powrózek można ewentualnie uwolnić (wątpię) może urolog podejmie się takowego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 I co z tym powózkiem , mam podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lulalo Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 I co w związku z tym powrózkiem nasiennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi