Gość Bartek Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ostatnio zauważylem podczas kąpieli w dole brzucha guz. Znajduje się w dole brzucha, z prawej strony, około 2 cm nad penisem. Jest raczej podłużny, dobrze wyczualny w swojej srodkowej części, twardy. Jest tez raczej wypukły i nie boli gdy dotykam. Także nie zauważyłam zeby miejsce te piekło, czy swędziało. Nie chodze do lekarzy i uwazam sie za okaz zdrowia,(poprostu nie choruje) ale to mnie zaniepokoiło. dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Trudno powiedzieć co to może być. Zmianę musi zbadać lekarz. To może być włókniak, tłuszczak, albo przepuklina ( zależy od lokalizacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 z gornej prawej strony od nasady penisa z 3 cm odczuwam cos podobnego po docisnieciu boli co to moze byc, zdaza sie ze pare dni nie odczuwam tego nawet dotykajac a czasem powoduje bol po lekkim dotknieciu ???za odpowiedz bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Taka zmiana może sugerować przepuklinę pachwinową. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Podobne objawy mam już od ponad 1,5 mc. Lekarze badali mnie pod kątem przepukliny, czy też nowotworu i nie wykryto niczego, nadal szukam rozwiązania. Bóle w podbrzuszu pojawiają się nadal a wraz z nimi guzek lecz nie istnieje cały czas, np po wypróżnieniu znika. Chciałbym poradzić się prawdziwego fachowca w jakim świetle mam na to spojrzeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi