Gość Maciek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam! Mam następujący problem. Podczas masturbacji po bardzo obfitym wytrysku miałem dziwne mrowienie w okolicy ujścia cewki moczowej, które po kilku chwilach ustało. Zaraz po miałem kilku krotną potrzebę oddania moczu. Zarówno w moczu jak i spermie nie było żadnych śladów krwi. Następnego dnia miałem problemy ze wzwodem podczas próby masturbacji. Podczas prób odczuwałem mrowienie w okolicy prącia w dół, czyli i w nogach. Uczucie po chwili przypominało jakbym miał nogi z waty. Teraz po kilku dniach wzwód następuje dochodzi do wytrysku jednak wydaje mi się, że nie mam takiego samego czucia w okolicach żołędzia. Czy mogło dojść do jakiś wewnętrznych uszkodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Zapomniałem dopisać, że czasami, wcześniej z partnerką, teraz czasami samemu dochodziło do zabaw analnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi