Gość Jaa Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Mam 18 lat. A mój problem jest taki-napletek nie zakrywa w całości żołędzia w stanie spoczynku. Ale nie jest tak, że cały żołądź jest odkryty, po prostu jego część (może z jakiś centymetr,trochę mniej lub więcej, nie jest zakryty). W każdym bądź razie dochodzi do takiego miejsca, jakby kończył się żołądź, a zaczynało coś innego, jakby druga jego część. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie, o co mi chodziło. Naczytałem się na forach różnych postów i nie wiem, które są prawdziwe. Tak strasznie się boję, że nie myślę o niczym innym. Nie chcę iść do lekarza. Gdzieś czytałem, że to normalne, każdy ma innego i że w pewnym wieku po prostu tak jest, że ten żołądź w części wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja też tak mam tyle że ja mam 14 lat *) to normalne chyba... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi