Gość Zygmunt Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam. Miałem robiony zabieg plastyki napletka. 6 dni po zabiegu stawiłem się na wizytę kontrolna. Lekarz kazał ściągać skórkę co powodowało bół. Ponadto zauwazył obrzęki i powiedział mi że mam opryszczkę wirusową. Nie miał niestety czasu tłumaczyć mi co to jest i jak mam postępować. Kazał jedynie zakupić maść Zovirax. Proszę powiedzieć co to jest jak mam postępować i co mi grozi w przyszłości? (ps mam 17 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Należy stosować przepisany lek (przeciwwirusowy). Jest to wirus, który występuje u większości ludzi, powoduje tzw. zimno na ustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi