Gość Wojtek Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Mam 15 lat 3 tyg temu u mnie bylo pogotowie bo balem sie ze to wyrostek silny bol utrzymywal sie przez godzine nastepnie przeszedl lecz potem strasznie s ie czulem oslabiony i nie mialem apetytu. Pan z pogotowia zdiagnozowal ze to grypa zoladkowo jelitowa, dzisiaj po 3 tyg nawrocily objawy tzn w okolicach wyrostka co jakis czas lekko boli, ale najgorszy objaw ze znowu wrocily przykre objawy zawrotow glowy i czasami mam ochote na wymioty ale nie wymiotuje, biegunka raczej sie nie utrzymuje. Gdy bylem dzisiaj u lekarza doktor znowu mnie przebadala i powiedziala ze to nie wyrostek a ja dalej uwazam ze to wyrostek bo wiele osob pisalo ze nie mialo objawow wyrostka wszystkich, u mnie liczba leukocytow byla w prawidlowym poziomie. Prosze o pomoc bo bardzo sie boje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Raczej nie jest to wrostek. Badanie kolonoskopowe na pewno rozwieje wszelkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi