Gość Rafał Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam. Od czasów dojrzewania miałem problem z penisem i myślałem, że z czasem gdy dorosnę mój penis wykształci się tak jak powinien. Mój problem polega w tym, że podczas erekcji napletek sam nie ściąga się z żołędzia i muszę robić to ręcznie. Często podczas uprawiania seksu żołądż i tak zakrywa się spowrotem. Problemem jest też, że kiedy go naciągam, penis skręca się w dół przez zbyt krótkie wędzidełko. Przez to mój penis w stanie erekcji jest zawsze skrzywiony w dół, a próby prostowania go są bardzo bolesne. Jak mógłbym poradzić sobie z tym problemem? Ile czasu trwałaby rehabilitacja i ile takie coś by kosztowało? Pytam, ponieważ od 5 lat nie mieszkam na stałe w Polsce, tylko w Danii gdzie jestem ubezpieczony. Czy mogę skorzystać z kasy chorych w Polsce czy muszę iść do prywatnego specjalisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tez dunczyk Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Proponowalbym isc do leksrza w danii. Zrobia ci to lepiej niz w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi