Gość Krzysztof Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam Czy mogę lecieć samolotem na drugi dzień po usunięciu cysty wielkości 1,5 cm która znajduje sie na łopatce ( prawe ramię ), będę pod pełną narkozą. Operacja będzie przeprowadzona w Anglii jesli ma to jakiś związek może z innym rodzajem narkozy lub coś w tym stylu. Jestem zdezorientowany gdyż ang. lekarze mówią że zdecydowanie nie mogę lecieć samolotem ze względu na to że dzień przed lotem byłem pod narkozą i druga sprawa że pod wpływem ciśnienia panującego u góry mogło by dojśc do zakrzepów krwi, ( zatorów ). Dzwoniłem do polskich lekarzy z tym samym pytaniem oni jednak nie widzą żadnych przeciwskazań, powiedzieli jedynie że mogę odczuwać ból. Prosiłbym specjalistę o odpowiedz na moje pytanie może w końcu zadecyduje czy polecę czy nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witaj! Powinieneś zaufać lekarzowi, który będzie wykonywał zabieg. Specjalista zna dokładnie Twój stan zdrowia oraz przebieg leczenia. Może warto przesunąć lot o kilka dni i nie narażać się na groźne komplikacje, które mogą wystąpić podczas podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi