Gość Żaneta Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam. Może zacznę od początku, w ubiegłym roku w pachwinie wyczułam dziwne zgrubienie, jest to twarde i w żaden sposób się nie przemieszcza. Byłam z tym u chirurga, wykluczył przepuchline, zrobił mi usg, na usg wyszło rok temu ze ma to ok 1cm długości, i w sumie nie uzyskałam zadnej diagnozy, ból się czesto pojawiał, ale teraz jest juz bardzo siny i w sumie nie ustępuje nawet na chwile, to zgrubienie się powiększyło, czuje jak promieniuje mi cała naga oraz w kierunku pośladka, boli gdy chodze, a juz nie wspomne o tym ze w nocy spać nie moge. Nawet tabletki przeciwbolowe nie pomagaja. Już niewiem co mam z tym zrobic. Dodał ze byłam u ginekologa i jeżeli chodzi o sprawy kobiece mam wszystko wporzadku. Prosze o pomoc.( to zgrubienie znajduje się bliżej krocza i dlatego jest wykluczone ze to nie jest przepuchlina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jeżeli zmiana znajduje się na skórze to należy udać się do dermatologa. Bez obejrzenia zmiany trudno określić co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi