Gość Aleksandra Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam-jestem 3 lata po usunieciu zwapnionych guzków tarczycy-przed operacja mialam non stop kaszel -po operacji kaszel ustapil a teraz od 3 m-cy znowu mnie meczy kaszel(po operacji mam zparalizowana lewa strone strun glosowych) i przy polykaniu jakichkolwiek tabletek mam problem-co zrobic zeby ustapil kaszel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj! Istnieje prawdopodobieństwo, że obecnie występujący kaszel nie jest związany z problemami z tarczycą. Nie można wykluczyć, że pojawiły się nowe guzki tarczycy, które spowodowały nawrót dolegliwości. Warto udać się do poradni lekarza rodzinnego, który po zbadaniu skieruje Cię do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 dziekuje bardzo-a moze tj astma??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi