Gość staszek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Bardzo prosze o pomoc jestem djalizowany ,mój problem jest taki ze wychodza mi krwiaki podskorne,i tez wychodzi mi krwiaczek na wardze ktory mie denerwuje,czy ja moge smarowac jaka mascia te warge,i pozostale czesci ciała dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj! Występowanie dużej ilości wylewów podskórnych powinieneś skonsultować ze swoim lekarzem prowadzącym. Doraźnie możesz zastosować jedną z maści przyspieszających resorpcje wylewów podskórnych np. Arcalen. Przy wyborze odpowiedniego preparatu dla Ciebie pomoże farmaceuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maks Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zastosuj maść z heparyną. Ja też się dializ. Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi