Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Ból jąder, pośladków i kręgosłupa

Gość Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystko zaczęło sie jakies 4 lata temu, po długiej podróży samochodem miałem straszny dyskomfort tzn. bolały mnie pośladki ( ból rozłożył sie na całą pow. pośladków ) i od tego czasu po 40 minutach siedzenia nie mogę usiedzieć. Poszedłem do lekarza i powiedział że mam nie rozciągnięte mięsie i przez to mnie boli. Rozciągałem sie ale efektów niema do dzisiaj. Następnie ( rok temu ) powstała mi kulka na PRAWYM jądrze jak sie okazało nie był to guz tylko narośl z którą mogę żyć. Na koniec zaczął mnie boleć dół kręgosłupa ( nie wiem jak ta część sie nazywa ) ale z tym nie byłem jeszcze u lekarza. Ostatnio zauważyłem, że podczas masturbacji, po skończeniu jest rwący ból w lewym jądrze ( nie prawym ) i ból w odbycie. Wydaje mi się że te wszystkie bóle są ze sobą powiązane. Nie wiem do jakiego lekarza sie z tym udać, w ogóle nie wiem co robić. Błagam o pomoc !!

Gość Medicus

Witaj! Ból jąder może być powodowany urazami do których może dochodzić podczas masturbacji. Niewielki ból po wytrysku może występować po długotrwałym wzwodzie i silnym podnieceniu seksualnym. Jeśli jednak sytuacja powtarza się dość często to warto udać się do urologa. Następnie, w celu oceny budowy kręgosłupa należy udać się do ortopedy, który zleci odpowiednie badania. Sumienne stosowanie się do zaleceń lekarskich daje duże szanse na pozbycie się uciążliwych dolegliwości.