Gość Baśka z Bytomia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak długo trwa regeneracja organizmu po usunieciu woreczka żółciowego podczas tradycynej operacji? Dwa tygodnie temu miałam nieznośny atak bólowy woreczka żółciowego,termin operacji wyznaczono mi dopiero ma koniec marca . Niestety nie ma mowy o laparoskopii,mam powiększone kanały żółciowe ,znajduje się w nich błotko żółciowe. Jestem osobą ,która do minimum ogranicza czas chorobowy . Ile przypuszczalnie może trwać L 4 ,zakładając brak powikłań pooperacyjnych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Z reguły okres ten wynosi około miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam .Ja miałam operacje ponad rok temu i muszę powiedzieć że długo dochodziłam do siebie .do normalnego trybu życia doszłam po ok 3 miesiącach.To dużo zależy od organizmu ale trzeba btć dobrej myśli.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamila Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 1,5tyg temu milam operacje usuniecia woreczka zolciowego. po tyg zdjeli mi szwy,ale juz dzien po operacji zauwazylam ze nad szwami mam taka gorke jakby cos opuchniete bylo po opreacji. do tej pory mam to, nie zeszlo, jest takie twade, w okolicach szwow tez i takie zdretwiale. czy to normalne po operacji i czy zejdzie mi to??? mialam zapalenie pecherzyka i moze jest to miejsce napuchniete i dlatego takie twarde???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 też to miałam nie martw sie to nici ,wydalą sie całkowicie w postaci kuleczki/malutki zwitek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi