Gość Sylwia P. Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam ...mam 35 lat .przed 5laty w wielkim bolem brzucha [narzado ronych ]znalazlam sie w szpitalu stwierdzono u mnie pokniecie cyst znajdujacych sie na narzadach rodnych ..niedawno jak 9 miesiecy temu zoperowano mi cysty a przed miesiacem postanowilam poddac sie zaplodnieniu invitro i lekarz znow stwierdzil cyste ktora trzeba usunac bo moge zapomniec o dziecku .. Moje pytanie czy za kazdym razem kiedy sie te cysty pojawiaja musze usuwac je operacyjnie czy jedyna droga aby one nie powracalay i niesprawialy bolu jest usuniecie calych narzadow rodnych nie ma rzadnego leku na ich powstrzymanie ...prosze o pomoc pozdrawiam.p.s. takie cysty prowadza do bezplodnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucyna ż Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 niektóre cysty leczą hormonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi