Gość Aerow5 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam A wiec od pewnego czasu zauważyłem , że kiedy siedzę przez dłuższy czas ( 30 min nieraz nawet szybciej ) , to zaczyna mnie boleć jadro jest to lewe ten ból jest w tym samym miejscu czyli na dole . Proszę o jak najdokładniejszą odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aerow5 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dodam jeszcze ze mam lat 17 ponad 190 cm , i także w tym czasie co siedze boli mnie kręgosłup .(w cześci dolnej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witaj! Ból może być związany z żylakami powrózka nasiennego lub stanem zapalnym najądrzy. Podobne objawy daje również torbiel. Konieczna będzie wizyta w gabinecie urologicznym w celu przeprowadzenia diagnostyki bólu jądra. Nie zwlekaj z wizytą u lekarza, gdyż dolegliwości mogą ulec nasileniu. Dolegliwości bólu pleców mogą być związane z patologiami w odcinku lędźwiowym i krzyżowym kręgosłupa. Tu również konieczne są badania dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi