Gość ROZA Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Prosze o wyjasnienie badania MR bo do ortopedy mam za miesiac wizyte .Poglebienie lordozy pogranicza ledzwi-krzyzowego kregoslupa.Zmiany znieksztalcajace stawow miedzykregowych,bez cech istotnej stenozy kostnej kanalu kregowego I otworow miedzykregowych.Centralna wypuklina krazka miedzykregowego L5/S1,bez ucisku korzeni nerwowych. Poza tym kanal kregowy i otwory m-k wolne,objawow PJM nie stwierdza sie. Stozek rdzeniowy i nici ogona konskiego nieucisniete,o prawidlowej intensywnosci sygnalu. Czy moj bol ktegoslupa i prawego biodra i dretwienie prawej nogi jest uzasadniony?JESTEM CORAZ SLAPSZA A MAM DOPIERO 44 LATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROZA Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 prosze o porade.wychowalam 7 dzieci.teraz cieszylam sie z pracy i koniec,bol towarzyszy mi od 2 lat,czy tak juz zostanie do konca moich dni.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roza Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 od 4 tygodni mam guzek na piecie to boli.biodro terz boli coraz mocniej.mam problemy z chodzeniem.czy to nie jest zesztywniajace zapalenie stawow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi