Gość Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam, Od trzech miesięcy próbuje wyjaśnić problem moich dolegliwości. Mam od dwóch lat dziwne stolce (gliniaste, pokryte śluzem bądź tłuszczem choć na wodzie nie zauważyłem żadnych oczek tłuszczu, w każdym bądź razie są cuchnące). Zrobiłem sobie bardzo dużo badań: 1) 3 razy amylaza w moczu i krwi, lipaza - wszystko w normie 2) 2 razy usg jamy brzusznej - wszystko w porządku 3) gastroskopie - wszystko w porządku 4) kolanoskopie - wszystko w porządku (czekam na wyniki badania histopatologicznego jelita cienkiego) 5) tomograf komputerowy - wszystko w porządku 6) endosonografię (EUS) pod kątem trzustki - wszystko w porządku. Bóli w nadbrzuszu jako takich nie odczuwam, jedynie zastanawiają mnie te dziwne stolce, które nie dają mi cały czas spokoju. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witaj! Być może nieprawidłowe stolce są związane ze złą dietą. Inną przyczyną mogą być pasożyty. Może warto poprowadzić diagnostykę w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sa Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 .....ja też tak miałem, w końcu wykluło się PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi