Gość GalAnonim Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam mam dziwne bicie serca.. Raz przyśpiesza raz wolno bije.. gdy wstane bije szybko gdzie kłade sie spać bije szybko i często szłysze swoje serce jak mi wali mocno czuje go na szyi w skroni a nawet na źrenicach co może być przyczyną. Dodam jeszcze że mialem robione badania EKG serca, badania tarczycy, badania nerek, i byłem badany osłuchowo i lekarz mi mówił że ciśnienie mam bardzo dobre. Wiec co mi dolega.. ? Proszę o szybką odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian L. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 to może byc arytmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witaj! W pierwszej kolejności należałoby wykonać badanie Holter EKG, czyli całodzienny zapis ekg. Warto dodatkowo przeprowadzić badanie ultrasonograficzne, czyli echo serca. Te badania powinien zlecić specjalista kardiolog. Do poradni kardiologicznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi