Gość Maja Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wykonałam cytologię profilaktycznie. Jej wynik brzmi następująco: naciek zapalny nasilony w okolicy ujścia. Grupy komórek endocerwikalnych. Dodam też , że jestem zakażona przez szpital gronkowcem złocistym, który był zaleczony kilka lat temu antybiotykiem. Do ginekologa mam wyznaczoną wizytę na lipiec 2012r. W obecnej chwili odczuwam pieczenie, mam bóle brzucha. W związku z powyższym proszę Pana Doktora o opinię na temat mojego wyniku cytologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 hej, moim zdaniem wynik jest prawidłowy oprócz obecnego stanu zapalnego -uważam, że powinnaś przejść kurację zapalenia (najpierw warto sprawdzić czy jest to znów zapalenie bakteryjne czy może grzybicze). po zakończeniu leczenia stosować na odbudowę flory probiotyki (specjalistyczne dla kobiet dla przykładu lacibios femina) i powtórzyć cytologię minimum 10 dni po zakończeniu kuracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi