Gość Anonim Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam wszystkich, otóż mam taki problem. zaczne od tego,że nie mam zbytniej trudności z odprowadzeniem napletka, lecz gdy już to zrobie, problem pojawia się przy ponownym nasunięciu go na żołądź. Nie moge tego zrobić, gdyż żołądź jest suchy i napletek po prostu.. mm no nie wiem, przykleja się i zawija do środka i podczas erekcji bez nawilżenia penisa nie naciągne napletka na cały penis, będe musiał czekać, aż gdy erekcja ustanie i wtedy uda mi się *odkleić* napletek od żołędzia. Co to może być? I jak mam to leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tobiasz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 operacyjnie poszerzą ci otworek - jest to stulejka tylko ojawia sie ze nie mozesz naciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witaj! Najprawdopodobniej masz stulejkę, czyli schorzenie polegające na braku możliwości pełnego odprowadzenia napletka podczas wzwodu. Tego typu schorzenia leczy się operacyjnie. Konieczna będzie wizyta w poradni urologicznej celem kwalifikacji do zabiegu. Na suchość członka mogą pomóc nawilżające żele do miejsc intymnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi