Gość Dawid Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 WItam, od pewnego czasu boli mnie lewe jadra. Dzis natomiast, w pewnym chwili wystopił ostry bol tego jadra promieniujący wyzej do podbrzusza, czym moze to byc spowodowane, wydaje mi sie, że w tym jadrze zyły ktore są przy jadrze są wieksze. Czy może to byc skret jądra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tobiasz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 zylaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 czy to moze byc od nerek bo mnie najpierw bolaly nerki a teraz boli mnie lewe jadro i podbrzusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 czekam juz 24 godziny i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi a mam coraz wiekszy bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Gdzie promieniuje ten ból, czy jądro jest powiększone, jak je unosisz to ból nasila się czy zmniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moderator Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 W ciągu 24 godzin (średnio) jest odpowiedź lekarza w dziale pytań płatnych: http://pytania.echirurgia.pl/ a Pan, Panie Krzysztofie napisał na forum, gdzie są Użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi