Gość paweł Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mam juz prawie 18 lat, a mój penis ma w wzwodze tylko 13 cm i 9 w obwodzie. Czytałem gdzieś że penis rośnie do 17-18 roku życia, czyli mi juz więcej nie urośnie? Mam nadzieję ze ktos mi odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mężczyzna ma okres dojrzewania nawet do 21 roku życia i tak naprawde do 21 roku życia penis może jeszcze rosnać. Takze jest szansa na to, że urośnie i powiekszy swoje rozmiary. Jeśli się niecierpliwisz i martwisz się że coś może być nie tak idź do lekarza weź skierowanie na badania hormonalne, one sa robione z krwi normalnie morfologia. Zobaczysz czy wszystko jest ok, w razie jakby byly jakies problemy z tarczyca czy cos dostaniesz leki i wyrownasz gospodarke hormonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi