Gość mloda Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 !6.04 miałam zamrazana nadzerke miesiaczke po niej dostałam 5.05 teraz pojaiwlay mi sie jakies plamienia brazowe czym to moze byc spowodowane?Dodam,że przed miesiaczka w zeszłym miesiacu tez mialam takie plamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Brązowe plamienia przy nadżerce są naturalnym zjawiskiem, bo te plamienia są z nadżerki. Miałaś je przed zamrażaniem - bo po prostu plamiła nadżerka, jeśli po zamrażaniu też są, warto skonsultowac się z ginekologiem możliwe, że zamrożenie było zbyt miejscowe i innym miejscu się pojawiła nadzerka albo nie do konca zamrozenie podziałało. Nie martw sie tym, mozliwe ze wszystko jeszcze sie goi i stad te plamienia. Poczekaj do kontroli u ginekologa i sie przekonasz ale przy nadzerce nie jest to nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi