Gość anna Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam. Od czterech lat lecze sie na niedoczynnosc tarczycy. Biore leki lecz od trzech miesiecy zauwazylam ze opuchly mi stawy w dloniach i lekko w stopach. Niebolą mnie. Mam lekko sztywne palce dloni. Czy to moze byc od tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Tarczyca opoznia metabolizm ale jesli bierzesz leki powinno byc dobrze. Wydaje mi sie, ze mozliwe ze tarczyca zatrzymuje wode w organizmie, stad te opuchniecia. Pij zieloną herbate staraj sie ruszac, chodzic itd, zeby nie zasiedziec sie w domu stawy musza pracowac, musi byc minimalny dzienny ruch. Mysle ze zielona herbata powinna pomoc i opuchlizna zejdzie a nie przytyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Nie przytyłam. Zieloną herbate niekiedy pije, moze to pomoze juz sama niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piję zieloną herbate ale to chyba nic nie pomaga. W dodatku stawy zaczely mi puchnąć w lokciach. Nic mnie nieboli. Martwie się tym. Mówiłam lekarzowi o tym ale on nic niewidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi