Gość maaan Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam. Mam całkowitą stulejkę (otwor srednicy 1cm). Mam 18 lat. Czy mogę uprawiac seks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterMed Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam. Trudno to stwierdzić bez badania czy zdjęcia. Jeśli masz stulejkę w wieku 18 lat powinieneś szybko udać się do chirurga na zabieg, ponieważ taka nieleczona stulejka może prowadzić do zakażeń bakteryjnych lub nawet do zatrzymania moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maaan Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 miałem robiony zabieg w wieku hmmm... 12 lat? i znów zarosło do pewnego momentu... i tak się już nie powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterMed Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Czy nie możesz ściągnąć napletka z żołędzia? Mógłbyś dać jakieś zdjęcia. Może one by coś pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Możesz uprawiać seks, jednak masz szansę, że będzie to bolesne - w takim wypadku powinieneś skorzystać z pomocy urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maan Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 nie ściągne go za nic... wiem, że mam całkowitą stulejkę... w czasie erekcji jest tj. owtór średnicy 1cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tobiasz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja bym nie ryzykowal uprawiania sexu bo mozesz zarazic czyms partnerke- pomysl sobie co masz pod napletkiem skoro nie mozesz go sciagnac do mycia. szybko do lekarza i na zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi