Gość dragon Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam pytanie ile sie lezy w szpitalu po usunieciu nerki i jak szybko sie dochodzi do zdrowia.moje gg 10111689 jesli ktos wie niech napisze mi na gg dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dragon Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 albo odp na Dragon1908@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elka Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja w szpitalu przebywałam 8 dni.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tadek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jestem kucharzem.16 grudnia usunięto mi prawa nerkę.Kiedy będę mógł wrócić do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 WITAJCIE. W moim przypadku wróciłem do pracy po 2 miesiącach od operacji. Po miesiącu zacząłem pływać na basenie i delikatnie jeździć na rowerze. W tej chwili jestem 2,5 m-ca po i włączyłem lekkie ćwiczenia fizyczne. Niestety nadal nie jestem w super formie, miewam dreszcze, szybko sie mecze...Generalnie zrobiłem się jakiś zmarźluch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BEATA Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam jestem po laparoskopii lewej nerki -w szpitalu leżałam 3 dni . POZDRAWIAM *D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi