Gość Kuba Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam mam zapalenie nasieniowodu jądra, bylem u lekarza przepisal mi dicloberl 50 czopki. Lekarz powiedzial ze mam stosowac raz dziennie, problem w tym, ze nie powiedzial jak dlugo mam je stosowac. Mam wiec pytanie jaki czas mozna bezpiecznie je stosowac ? czy jesli bede je stosowal np. ponad 5 dni to moze mi cos sie stac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witaj! Jeśli lekarz nie zalecił długości terapii i przepisał jedno opakowanie to najprawdopodobniej powinieneś przyjmować lek do końca opakowania, czyli przez 10 kolejnych dni. Dla pewności jednak należałoby potwierdzić tą informację u lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi