Gość Ela D. Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam mam problem związany z puchniętą prawą ręką.Od paru dni rano budze się z dużym bólem .Również jest spuchnięta.Po godzinie w miare ból ustępuje i opuchlizna .Koordynację ruchową mam ograniczoną.Nie wiem co robic .Biorę leki na serce nebicard 5 mg od 3 lat czy to może byc związane z tą dolegliwością?Proszę o odpowiedz i dziękuję z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian L. Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 czy ma pani nadciśnienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela D. Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 nie mam nadciśnienia chodziłam na rehabilitacje mniej boli ale dalej mam niedowład delikatny prawej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela D. Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 odpowiem sobie sama jak chodzi o reke spuchnietą jest spowodowane obciążeniem zwyrodnieniem kręgosłupa ide na zabieg moze to coś da zeby miec lepiej sprawną reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi