Gość Filip Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Siemka Otóż moja sprawa wygląda tak: bo moja cała klasa się kąpie po w-fie, a ja nie mogę, bo mój penis po uprawianiu sportu się kurczy tak mam 14-15 cm, a po w-f mam 2-3 cm, to jest bardzo malutki */, dlatego mam do was pytanie, podajcie mi jakieś kremy, tabletki na wzwód większy typu Braweran(dobry jest)? Albo żel Durex, nie wiem czy pomaga, ale myślę, żeby chociaż te 7 cm było, nie chodzi mi o pełny wzwód. POMOCY błagam was.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witaj! Kurczenie się genitaliów podczas zmian temperatura oraz wysiłku fizycznego jest normalnym objawem. Nie jest konieczne żadne leczenie. Stosowanie leków na własną rękę, szczególnie w młodym wieku, może skutkować wystąpieniem groźnych powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 tak, rozumiem, ale ja muszę coś zrobić, żel Durex pomoże ? chociaż coś zrobić, żeby po tym uprawianiu sportu zrobił się 7 cm ... PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 i czy jak posmaruje członka Durexem, to czy on będzie stał, chodzi mi tak żeby 3-4 razy użyć go, żeby zobaczyli, że mam dużego, a później to już normalnie.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Żele o których piszesz mają działanie nawilżające oraz potęgujące doznania. Nie uda Ci się za pomocą tych preparatów wywołać wzwodu. Jeśli niepokoją Cię rozmiary penisa to powinieneś się wybrać do lekarza w celu oceny prawidłowości budowy narządów płciowych. Jeśli będzie coś nie tak to z pewnością dostaniesz odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czy ja wiem czy jakieś nie odpowiedznie rozmiary mam ? w czasie wzwodu mam ładne rozmiary 15 cm to w wieku 14 lat wydaje sie duzo, tylko w czasie spoczynku mam strasznie mało i nie wiem jak zrobic, żeby było wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi