Gość kuba Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam 17 lat i od 4 zaczeły rosnąć mi twarde guzki na miesniach pod skóra w okolicy miednicy i ud po prawej i lewej stronie jest ich około 15 i niektóre są dosyć co to może być ? :( prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witaj! Na podstawie Twojego opisu trudno wywnioskować pochodzenie guzków. Niemniej jednak wymaga to oceny przez lekarza. Na początek powinieneś udać się do lekarza podstawowej opieki zdrowotnej. W razie potrzeby skieruje Cię do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 dobra to napisze to tak jakies 4 lata temu trafilem do szpitala bo podejrzewano u mnie wyrostek ale okazalo sie jako zwykla ofsica,i wtedy w szpitalu zaczelo mnie jakby uczucie pieczenia ,bulu w okolicy pod wyrostkiem robaczkowym.ale nic mi nie wykazalo ,i od tamtej pory zaczely mi rosnac guzki roznej wielkosci jest ich okolo 15 sa twarde a nieraz mnie uciskaja sa one na miesniach i sie nie ruszaja sa po prawej i lewej stronie okolice miednicy kolo penica i na wysokosci ud.a i jescze 2 miesiace temu mialem powiekszone prawe jadro ale lekarz nic niewykazal. Teraz lepiej bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi