Gość Magda Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam. Od tygodnia mam guzka na wzgórku łonowym. Jest wielkości groszku.Pod skórą, też go czuć i na zewnątrz i wewnątrz ma wielkość groszku. Kolor ma siny, i gdy nacisnę na niego leci dość sporo krwi.. Zbytnio mnie nie boli, jedynie gdy próbuje coś wycisnąć ( niestety,leci sama krew)... Czasami przy mocniejszym otarciu,np.spodni pojawia się krew. Szukałam coś na ten temat, jednak nigdzie nie mogę znaleźć porad na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witaj! Najprawdopodobniej guzek jest spowodowany stanem zapalnym mieszka włosowego lub gruczołu łojowego. Być może doszło do nadkażenia bakteryjnego. Ponieważ przez tydzień nie doszło do samoistnego zagojenia, powinnaś udać się na wizytę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lala Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Moja mama skończy w tym roku 57 lat. Dwa miesiące temu podczas podcierania zauważyła czarną maź wydostającą się z pochwy. Poszła do ginekologa, a on nie wiedział co to jest i powiedział że po dwóch tygodniach powinno przejść. Po dwóch tygodniach przeszło, ale zaczęła lecieć krew. Mama ponownie poszła do lekarza i okazało się że ma guza i to z niego krwawi. Zrobili jej wycinek do badania a wyniki dopiero za 4 tygodnie. Boję się! Co to może być? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi