Gość monika Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panie doktorze, prosze powiedziecv czy wyniki podane poniżej wskazują na białaczkę, szczególnie interesuje mnie OB wysokie i leukocyty niskie. leukocyty 3,5btys/ul erytrocyty 4,47 mln/ul hemoglobina 13,2 g/dl płytki krwi 336 tys/ul MCHC 32,9 g/dl limfocyty 42,3% neutrofile 50,9% limfocyty1,5 tys/ul neutrofile 1,8 tys/ul OB 20 mm/h FT3 3,93pg/ml FT4 0,825ng/dl pozatym bardzo czerwienię sie na twarzy bez przyczyny wyskakuja mi krostki i bardzo bola mnie mięśnie nóg i krzyż, prosze o pomoc w zinterpretowaniu tych wyników , jaka jest tego przyczyna?czy moze to miec cos wspólnego z białaczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian L. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 nie koniecznie każde podwyzszenie WBC I OB powodowac moze bialaczke, moze to byc równie dobrze reakcja organizmu na stan zapalny jakiejś części narządu lecz bez głębszych badań jestem bezradny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi