Gość Daniel Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam. W niedziele wieczorem wyskoczył mi homoroid zewnętrzny. Od 3dni bardzo ale to bardzo boli, wczoraj pojechałem do lekarza i przepisał mi leki na wzmocnienie żył(coś takiego) i maść, od wczoraj stosuje to 3x dziennie, i ból bardzo mocno ustał. Trenuję na siłowni 2lata, prowadzę zbilansowaną dietę. Możliwe, że hemoroidy wyskoczyły z dużego wysiłku ? Czy w trakcie trwania hemoroidów, mogę dalej trenować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witaj! Przy niektórych ćwiczeniach siłowych może dochodzić do nasilenia dolegliwości związanych z hemoroidami. Nie można jednak wykluczyć, że Twoje dolegliwości są związane z czymś innym (np. siedząca praca, podłoże genetyczne). Jeśli uważasz, że nasilenie objawów jest związane z wysiłkiem fizycznym to powinieneś zaprzestać treningów na czas leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi