Gość Dominik Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam , podczas pobierania krwi ukłucie bolało bardziej niż zwykle jednak to zlekceważyłem i jeszcze tego samego dnia zrobiłem trening podczas którego w tym miejscu wyskoczyło mi coś wielkosci orzecha , po 15 minutach od skonczenia zaczeło się zmniejszach. Było to 4 dni temu dzisiaj zyła delikatnie mnie boli jest w niej minimalne stwardzenie oraz zaczerwienienie , czy jest to coś czego należy się obawiać w poniedziałek znowu bede miał zwiększoną aktywość fizyczną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witaj! Opisane objawy mogą wskazywać na wystąpienie stanu zapalnego w miejscu pobrania krwi. Jeśli objawy nie ustąpią w ciągu najbliższych dni to konieczna będzie wizyta u lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ja tak nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alicja jedrzejczyk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi