Gość Bartek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam, od 3 dni męczy mnie okropny ból w okolicach wątroby i ciągle się nasila. Leżąc w bezruchu nic mi nie jest odczuwam tylko lekkie *pieczenie* w tamtych okolicach. Jednak jakikolwiek ruch czy nawet wdech powietrza sprawia mi ból. Mam 23lata choruje na: Nadciśnienie tętnicze. Kamice Nerkową. Pije ogromne ilości alkoholu 8lat od 2 lat pale papierosy od 1 do 3 paczek dziennie, a moja dieta praktycznie ogranicza się do produktów szkodzących wątrobie. Niestety do lekarza będę mógł pójść dopiero za 2 tygodnie, więc chciałbym się dowiedzieć co to może być za dolegliwość i ewentualnie dowiedzieć się jakim medykamentem można *to* wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lekarz Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Czemu za 2 tygodnie?? Jakie leki bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jestem nieubezpieczony a za 2 tygodnie dostaje wypłatę, leków żadnych nie przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lekarz Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Masz nadciśnienie i nic nie robisz z tym?? Dziwne. Odstaw alko, z fajakmi pewnie gorzej ale spróbuj na razie ograniczyc. Idź do apteki i kup Hepatil a w zielarskim Ostropest. Ostropestu weź najpierw 4 razy dziennie po dwie łyżeczki przez dwa tygodnie. Hepatil 2x dziennie przy posiłkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi