Gość Iwona Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam.39 lat temu mialam transfuzje krwi gdzie zostalam zarazona wirusem watroby typu B :-(ten wirus wykryto u mnie w Szkocji 3 lata temu.Czy od tego wirusa mozna miec zapalenie stawow,wodonercze,brak lez?Lzow nie mam od 2 lat co mnie bardzo martwi.Lekarze nie sa mi w stanie tutaj pomoc.Chodze ciagle do klinik ale w dalszym ciagu nie ma poprawy.Czy wodonercze lub watroba ma cos wspolnego z brakiem lzow?zrospaczona Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 W jaki sposób wykryto wirusa - jakie przeciwciała, inne badania - PCR ? Te inne schorzenia są wynikiem prawdopodobnie nadmiernej reaktywności układu immunologicznego - być może po zakażeniu. Czy miała Pani jakieś konkretne leczenie WZW B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Prawde mowiac nie wiem,ale mysle ze badania krwi wykazaly wirusa typu B.W Szkocji sie lecze do kliniki chodze co 3 miesiace,zadnych tabletek na watrobe nie biore.Jak mam atak watrobowy to biore tabletki przeciwbolowe.Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Usg watroby mam co pol roku.Co to znaczy WZW B?DOKTORZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 WZW B - wirusowe zapalenie wątroby typu B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak sie leczy zapalenie watroby typu B?czy tego wirusa da sie wyleczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gfd Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 http://www.wzwb.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Musi się Pani dokładnie zorientować na jakiej podstawie wykryto wirusa - czy tylko po antygenach - jakich typach lub czy po badaniu PCR. Proszę znaleźć te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi