Gość Krzysiek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Co jakieś dwa dni na wysokości języczka tylko, że z prawej strony gardła zbiera mi się biała kropka, nie jest to coś w rodzaju płynu, tylko jakby coś miękkiego.Zauważam to głównie np. po przebudzeniu najczęściej mi to samo odpada, lub po dotknięciu zostaje na palcu. Jest z tego nieprzyjemny zapach, wydaje mi się, że jest to w miejscu migdałów. Mam zdrowe zęby, nigdy nie paliłem ani nie piłem alkoholu, mam 21 lat. Odżywiam się zdrowo i w przeciągu ostatnich 3 lat nie chorowałem zupełnie na nic. Proszę o wskazanie dolegliwości lub podanie do jakiego lekarza mam się zgłosić, proszę również podać co to może być(przypuszczalnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mozliwe, że jest to grzybica jamy ustnej powinienes udac sie do laryngologa i zrobic wymaz co to za bakteria i antybiogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kamienie migdałkowe (ang. tonsil stones, tonsilar concretions, tonsilloliths) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi