Gość adam Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mam 59 lat od 2 lat jestem djalizowany ile lat moge zyc z djalizami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj! Bardzo ciężko odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Czas przeżycia zależy od wielu czynników. Są to między innymi stan ogólny pacjenta, tolerowanie dializ, wyniki badań oraz schorzenia towarzyszące. Bardziej konkretnych informacji udzieli Ci lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halina Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 85 letni pacjent, dializy 3 razy w tygodniu, niechodzący, aktualnie przebywający na ZOL-u - proszę o informacje gdzie moze byc umieszczony aby nogł nadal przyjmować dializy. Piszę w imieniu mojego taty. Jestem osobą praującą, nie mającą warunków aby dowozić tatę na dializy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi