Gość fifi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam na lewem jadrze mam taka płaską narośl nie duża znajduje się na szczycie jadra jest płaska w dotyku czy to torbiel nasienna? jak sie ja dotyka to po chwili delikatnie promieniuje ból jest to przyrośnięte do jadra taki jakby woreczek miekkie galaretkowate nie duzch rozmiarów około 1 cm , jak jest to torbuel to jak sie ją usuwa gdzie jest naciecie i jak sie ją odcina od jadra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Najpierw wykonaj USG jąder nie wiadomo czy to torbiel czy jakaś cysta czy co. Możliwe ze wodniak się robi, albo jeszcze inne paskudstwo. koniecznie na USG i do urologa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 raczej innej opcji nie ma , wodniak napewno nie bo mam to od dłuszego czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi