Gość Nikt Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam od wczoraj z tyłu głowy pod skórą lekko po lewej stronie na wysokości ucha pod skórą wyskoczyła mi jakaś dziwna gula jest dość twarda nie przemieszcza się przy mocniejszym dotyku leciutko zaboli dodam że jestem trochę zdenerwowany tą sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikt Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 dodam że chyba jest czerwona może to być jakieś nieszkodliwe ugryzienie robala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja na jedne duzy guz za uchem w miejscu nie zaczynaja sie wlosy a drugi maly zaraz za uchem do tego bol glowy z prawej strony szyi i ucha no i czuje uczucie gorąca co to może być bardzo sie boje sama wychowuje 2 letniego synka czy to może być rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi