Gość Dawid Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam, mam problem z moim członkiem, jestem niespełna 18-nasto letnim chłopakiem. Ostatnimi czasy po zdjęciu skóry z żołędzia i pozostawieniu jej zdjętej na 1 dzień, zaczęły się bóle na prąciu, pod żołędziem stworzyła się tak jakby nadmuchana powietrzem poduszka (na około penisa). Stwarza ona spory ból i nie mogę naciągnąć skóry do końca na napletka. Czy jest to zwykłe opuchnięcie i po paru dniach to zejdzie ? Czy muszę udać się na jakąś konsultacje? Dodam iż nie jestem jeszcze pełnoletni oraz ból nasila się nawet przy zwykłym chodzeniu tj ocieraniu o napletka nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witaj! Najprawdopodobniej doszło do opuchlizny napletka. Może się to wiązać z częściową stulejką lub urazem. Na podstawie samego opisu trudno stwierdzić, czy opuchlizna zejdzie samoistnie. Najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie udanie się do urologa, który przy okazji oceni prawidłowość budowy narządów płciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eskulap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czy wcześniej występowały u Ciebie problemy ze zsunięciem napletka? Jeśli tak, to raczej jest to stulejka. Udało by Ci się wrzucić jakieś zdjęcie? Może to by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 http://i48.tinypic.com/nd940k.jpg http://tinypic.com/r/29o5nhx/6 oto 2 zdjęccia które pokazują to co mi *wyrosło*. Dodam iż nie mogę naciągnąć skóry na napletka i boję się również o zainfekowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eskulap Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Czy w ostatnim czasie wystąpił u Ciebie jakiś uraz i czy miałeś już wcześniej problemy ze zdjęciem napletka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Urazu żadnego poważnego nie miałem, jedynie to co teraz... Tak wcześniej napletek schodził tylko jeśli penis nie był w zwodzie, natomiast jeśli był podniecony już się nie dało. O co kurna chodzi z tym czymś co mi rośnie naokoło penisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Czy jest ktoś taki na forum kto już miał to samo co ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość virka Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie jestem lekarzem , ale moj syn miał czeste problemy z pienisem kiedy napletek nie wracał na miejsce była opuchlizna ból przy sikaniu i chodzeniu . Stosowałam okłady z mocnej szałwi przez 2 dni kilka razy dziennie zmieniane i opuchlizna zchodziła , mozna zastosowac krem anty- bakteryjny jednoczesnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi