Gość Amelia T. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam. Borykam sie z problemem z piersi od (okolo 4 lata), mianowicie mam wyciek z piersi koloru bursztynu mialam pobierane wymazy, w jednym z nich wyszlo ze mam brodawczaki poszlam do szpitala na usuniecie okazalo sie po badaniach mamografia i usg ze nic poza poszerzonym przewodem mlekowym nie wyszlo i trzeba zrobic galaktografie ,w miedzyczasie pobrano drugo raz wymaz i wyszlo ze mam staphylococcus epidermidias oraz corynebacterium species i flora fizjologiczna 1,2. Zatem mam pytanie czy te brodawczaki mogly same zniknac? i co to jest co wyszlo w drugim wyniku i co dalej mam zrobic? do lekarza ide za okolo 2-3 miesiace bo go nie ma teraz a troszke sie denerwuje ze minie kolejny rok... czy dac do analizy jeszcze jeden raz probke z tego wycieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witaj! Istnieje prawdopodobieństwo samoistnego cofnięcia się zmian. Nie można wykluczyć, że pierwsza diagnoza była postawiona niewłaściwie. W drugim wymazie, poza florą fizjologiczną wykryto gronkowca oraz maczugowca. Najprawdopodobniej konieczne będzie leczenie przeciwbakteryjne. Jeśli Twój lekarz jest nieobecny to zawsze możesz skorzystać z porady innego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelllll Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 moje suty sa takie jak bym je napompowal wstydze sie zdjac koszulke prz kims mam15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi