Gość irek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam jestem po wycieciu raka wargi dolnej .wynik brzmi rak płaskonabłonkowy rogowacjejący g2 p 1 zmiana usunieta w granicach zdrowych tkanek. nie stwierdzono cechinwazji naczyniowej,ani nacieku na pnie nerwowe.jakie sa rokowania.prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witaj! Trudno jest określić rokowanie na podstawie samego opisu badania histopatologicznego. Każdy przypadek jest inny. Stwierdzenie, że zmiana została usunięta w granicach zdrowych tkanek może świadczyć o tym, że zabieg został wykonany prawidłowo. Bardziej konkretnych informacji udzieli Ci Twój lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 niemogłem wżiąs 3 chemi.a teraz po3 eh tygodniah znowu mam naraści iodczuwam bul co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi