Gość Tomek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam dzisiaj odkryłem u siebie na spodzie stopy (tak jakby na ścięgnie które biegnie zaraz koło wewnętrznej części stopy) guzka. Jeżeli nie naprężam tego miejsca to guzek jest płaski ale jak tylko lekko go napnę to robi się wyraźnie widoczny i okrągły. Guzek jest raczej twardawy ale niebolesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Bylem u rodzinnego i powiedzial mi ze jest to najprawdopodobniej jakis włokniak i co za tym idzie musze zglosic sie do chirurga. Jutro udalo mi sie zarejestrowac i ide zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Chirurg stwierdził że to faktycznie jakiś włókniak ale że znajduje się na ścięgnie to mam się zgłosić do ortopedy na 9 maja mam wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Byłem u ortopedy zrobiłem RTG na którym nic nie wyszło więc i żadnej diagnozy nie usłyszałem jedyna opcja to wyciąć i dać do badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 mam to samo i tez nikt nie wie co to jest Jestem związana zawodowo z tańcem i mam wrażenie, że powstał on podczas treningu Po wizycie u kolejnego ortopedy mam w tej chwili przepisane pięć zabiegów laserem i jonizację z lekiem Diprophos Wydaje mi się po pierwszym zabiegu, ze jest lepiej Stosuję też dodatkowo maść Reparil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Cześć Małgosia pomogły coś te lasery? Jeżeli możesz napisz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a gdzie odpowiedź lekarza? chętnie bym przeczytała, bo mam podobny problem z tym że na srodku stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi