Gość KK Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam. Mam pewnien problem. Od okolo 3 tygodni zaoobserwowalem na ujsciu cewki moczowej opuchniecie.. wyglada to jak wargi i kieruje sie w strone wedzidelka.. Jest to czerwone i miekkie w dotyku jak to opuchniecie.. Kompletnie mnie to nie boli... no moze czasem zakuje . Nie ropieje.. nic nie wydziela sie z tego.. poprostu jest takie cos.. Stosuje clotrimazolum lecz bez skutku...stosuje takze kosmetyki do miejsc intymnych.. Jak moge zapobiec temu.. Nie mam jak do lekarza isc poniewaz jestem za granica i jestem troszke w kropce.. bez ubezpieczenia i bez niczego...obawiam sie ze moze to byc chlamydia,.. lecz nie jestem do konca pewnien, wyczytalem to w internecie i stad moje obawy. dziekuje bardzo z gory za odpowiedzi mam nadzieje ze mi pomoga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja mam to samo i tez mnie nie boli nie wiem co to jest może nic z tym nie rób poprostu to zostaw *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KK Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a długo to masydajez? po masturbacji wydaje mi sie to jakby bardziej spuchniete.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kl Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 ja mam to samo,udalo Wam sie cos z tym zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi