Gość Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam od wielu dni a zauważyłem że jak wydalam to razem z krwią i mam uczucie jak by moje wypróżnianie było nie pełne wcześniej mnie swędział 4 dni temu jeżdziłem cały dzień na rowerze z popsutym siodełkiem i od tamtej pory boli mnie bardzo na końcu odbytu zrobił mi się tam jakiś guz wsponę że wcześniej bardzo często siadałem na betonowych rzeczach (krawężniki klatki schodowe itp) mogę leżeć tylko w niektórych pozycjach by nie czuć bólu najlepiej na brzuchu gdy wstaje ból niesamowicie się nasila i dam rade przejść tylko parę metrów z dnia na dzięń ból jest coraz większy i coraz mniej mogę chodzić podejrzewam że to hemoroid bo wilk to podobno jakaś krosta a tu jest tylko jakiś guzik gdy siadam na sedesie robi się jakby większy albo wychodzi bardziej do wieszku proszę o pomoc bo mam dopiero 17 lat i wstydze się z tym iść do lekarza * ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To jeszcze raz ja Michał chciałem dodać że miałem podczas wydalania mocno parłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danieluch Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 to tylko hemoroidy w aptece znajdziesz pewien specyfik proktohemolan niestety najlepszy jest w czpokach ale dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danieluch Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 michal polecam nie ma na co czekac wiem ze to boli wiedz do apteki pozdrawiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuje ból jest nie do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 po ilu dniach zniknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość richard Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 po około 3-5 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi