Gość Piotrek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam. Mam 14 lat i jeszcze szybko nie dojrzewam. Jestem niższy od rówieśników brak owłosienia pod pachami. Mój penis jest jeszcze * mały *. Ale mam chyba poważny problem. Podczas erekcji nie mogę zsunąć całkowicie skóry. Dochodzi ona tylko do żołędzia i dalej nie chce. Podczas spoczynku nie mam takowego problemu. Zdaje mi się , że to może być za krótkie więdzidełko ? I kieruje pytanie co z tym zrobić ? czy to ze wzrostem moim i mojego penisa wszystko się rozciągnie czy jak?.. bo nie wiem co robić. Proszę o poważne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 poważne pytanie poważna odpowiedz do kąt ty chcesz sćiągac ten napletek?? radzę zajrzeć do atlasu anatomii bo chyba naprawdę nie ma takich długich napletków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi