Gość jacek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam, Od roku mam problemy z nudnościami po jedzeniu. Badania (usg,gastroskopia,kolonoskopia) nic nie wykazały. Dodatkowo od około 3 msc mam bóle podbrzusza. Nie wiem czy są związane z problemami gastrycznymi czy to coś innego. Na początku było to kłucie ok. 5-10cm od pępka w kierunku pachwin (po skosie). Teraz jest to uczucie dyskomfortu, bądź kłucia najczęściej w połowie drogi od pępka do penisa 2-3 cm w lewo od osi. Jednak czasem mam wrażenie ,że jest on zlokalizowany niżej i bardziej w kierunku pachwiny wręcz w pachwinach u podstawy penisa z lewej strony. Uczucie jest podobne jak przy przepuklinie - miałem ostatnio dwie operacje po prawej stronie. Jednak występuje prawie zawsze gdy siedzę. W ciągu ostatniego roku miałem 2 razy taką sytuację. Gdy siedziałem przy biurku w dość ciasnych spodniach miałem bóle z lewej i prawej strony dość nisko w pachwinach ok.5 cm od penisa. Potem mi to przechodziło i jak unikałem ciasnych jeansów nie miałem podobnych objawów. Podejrzewałem powrózek nasienny ale nie wyczuwam nieprawidłowości w okolicy jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 hmm albo masz nerwice?albo dietę zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nerwicy raczej nie mam. dieta dość dobra - dużo warzyw, mało cukru, tłuszczów, białej mąki i jedzenia wysoko-przetworzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi